• 1395/12/21 - 12:00
  • تعداد بازدید : 76
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گشت مشترک نظارتی در شهرستان آوج

دکتر امین یوسفی گفت : با توجه به نقش دامپزشکی در سلامت جامعه و تامین امنیت غذایی مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی و با نزدیک شدن به ایام پایانی سال و لزوم افزایش نظارت ها در جهت تامین سلامت همشهریان محترم ،اداره دامپزشکی شهرستان آوج با همکاری کارشناسان اداره صنعت ، معدن و تجارت ،مرکز بهداشت و درمان آوج و آبگرم،پلیس امنیت عمومی و میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری شهرستان اقدام به برقراری گشت مشترک بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی از قبیل مرغ فروشی ها، قصابی ها و رستوران های بین راهی نمودند .

رئیس اداره دامپزشکی آوج گفت : در گشتهای مشترک کارشناسان ادارات مربوطه نسبت به بازرسی از مراکز توزیع فرآورده های خام دامی اقدام شد که طی آن 3 رستوران متخلف  شناسایی و مقدار 6 کیلوگرم گوشت قرمز ضبط و متصدیان مربوطه به مراجع قضایی معرفی گردیدند.

دکتر یوسفی در ادامه ضمن تشکر از همکاری ادارات شهرستان آوج ، از عموم مردم خواست در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی از قبیل نگهداری مرغ و گوشت در خارج از یخچال،دیفراست کردن مرغ و گوشت منجمد ، قطعه بندی های غیرمجاز و ... ، مراتب را سریعا با شماره 1512 اطلاع رسانی نمایند.

 
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230791
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه