400 کیلوگرم مرغ فاقد بسته بندی در یکی از رستورانهای قزوین توقیف شد
استفاده ازگوشت و مرغ فله و بدون هویت در رستورانها، به دلیل مشخص نبودن تاریخ تولید و انقضاء ومحل تولید و نگهداری ممنوع است

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین ضمن اعلام این خبر افزود : با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و آغاز مسافرت های نوروزی، طرح مشترک نظارت بر واحدهای عرضه انواع فرآورده های خام دامی بصورت مشترک توسط کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان قزوین و سایر دستگاه های نظارتی آغاز شده تا ضمن بازدید از رستوران های داخل شهر و بین راهی، از کیفیت و سلامت فرآورده های مصرفی در این واحدها اطمینان حاصل شود.
دکتر عیسی غیاث یزدی تصریح کرد : روز گذشته در یکی از بازدید های مشترک 400 کیلوگرم گوشت مرغ (سینه مرغ) فاقد هویت در یکی از رستوران های بین راهی در مسیر قزوین- زنجان کشف و ضمن توقیف محموله پس از تشکیل پرونده از محموله نمونه برداری به عمل آمد.
دکتر یزدی تاکید کرد : منبع تامین فرآورده های خام دامی در رستورانها باید تحت نظارت دامپزشکی باشد و تاریخ تولید و انقضاء آن مشخص باشد وامکان بررسی نحوه تهیه و نگهداری آن وجود داشته باشد ، در غیر اینصورت با مشاهده محموله های فاقد هویت به دلیل اینکه سلامتی مصرف کنندگان را به خطر می اندازد طبق قوانین سازمان دامپزشکی برخورد خواهد شد.
نظر دهید