• 1396/12/23 - 12:00
  • تعداد بازدید : 151
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

400 کیلوگرم مرغ فاقد بسته بندی در یکی از رستورانهای قزوین توقیف شد

استفاده ازگوشت و مرغ فله و بدون هویت در رستورانها، به دلیل مشخص نبودن تاریخ تولید و انقضاء ومحل تولید و نگهداری ممنوع است

 

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین ضمن اعلام این خبر افزود : با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و آغاز مسافرت های نوروزی، طرح مشترک نظارت بر واحدهای عرضه انواع فرآورده های خام دامی بصورت مشترک توسط کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان قزوین و سایر دستگاه های نظارتی آغاز شده تا ضمن بازدید از رستوران های داخل شهر و بین راهی، از کیفیت و سلامت فرآورده های مصرفی در این واحدها اطمینان حاصل شود.



دکتر عیسی غیاث یزدی تصریح کرد : روز گذشته در یکی از  بازدید های مشترک 400 کیلوگرم گوشت مرغ (سینه مرغ) فاقد هویت در یکی از رستوران های بین راهی در مسیر قزوین- زنجان کشف و ضمن توقیف محموله پس از تشکیل پرونده از محموله نمونه برداری به عمل آمد.



دکتر یزدی تاکید کرد : منبع تامین فرآورده های خام دامی در رستورانها باید تحت نظارت دامپزشکی باشد و تاریخ تولید و انقضاء آن مشخص باشد وامکان بررسی نحوه تهیه و نگهداری آن وجود داشته باشد ، در غیر اینصورت با مشاهده محموله های فاقد هویت به دلیل اینکه سلامتی مصرف کنندگان را به خطر می اندازد طبق قوانین سازمان دامپزشکی برخورد خواهد شد.


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230556
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه