رئیس آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی با منشا دامی دامپزشکی استان قزوین خبرداد؛
برگزاری دوره ی آموزشی 5S( نظام آراستگی و پاكیزگی محل كار) در آزمایشگاه مرجع

رئیس آزمایشگاه مرجع گفت: در تداوم استقرار سیستم مدیریت یکپارچه IMS و ضرورت پیاده سازی تکنیک 5S ، یک دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم و چگونگی اجرای 5S( نظام آراستگی و پاكیزگی محل كار) در سالن اجتماعات آزمایشگاه مرجع، با حضور کارمندان این آزمایشگاه در مدت 2 ساعت و به صورت کارگاه اموزشی در مورخه 14/8/98برگزار شد.
شایان ذکر است مدرس این دوره مهندس هادی رحیمی از کارکنان آزمایشگاه مرجع دامپزشکی استان قزوین بود.
استقرار این وضعیت بر ۵ محور ذیل استوار است :
- Safety
- Sorting
- Set in order
- Shining
- Standardization
که باعث افزایش بهره وری، کارایی، کیفیت، انجام کار مطابق استاندارد، همچنین بهبود ایمنی کارکنان، کوتاه کردن سیکل کاری و ایجاد احساس اطمینان در مشتری می شود.
به تازگی ششمین S هم به این مجموعه اضافه گردیده که تاکید بر نگهداری و مداومت بر اجرای آن دارد (Sustain)
افزایش انعطاف پذیری و بهبود روحیه پرسنل و ایجاد انگیزه از دیگر اثرات 5S می باشد.
دکتر علی رضایی تصریح کرد: پیاده سازی این سیستم محیطی آراسته و عاری از عملیات بیهوده را در پی داشته و منجر به تفکر شایسته و بهبود مستمر می شود.
مهندس هادی رحیمی عضو تیم تضمین کیفیت آزمایشگاه و مدرس دوره تشریح کرد: هدف این دوره شناسایی عوامل موثر در آراستگی محیط کار با رویکرد اصلاح فرایندهای سازمان به منظور جلوگیری از اتلاف وقت، انرژی و سرمایه انسانی آزمایشگاه می باشد.
رئیس آزمایشگاه مرجع دامپزشکی در انتها گفت: 5S را می توان به عنوان یکی از موثرترین ستونهای استوار در پروسه عملیات اصلاحی و بهبود بهره وری دانست که اجرای این اصول در آزمایشگاه، افزایش بهره وری، افزایش کارایی، استفاده ی بهینه از سرمایه ی نیروی انسانی و در نهایت ارائه خدمات بهتر به ارباب رجوع که اصل اساسی یک سازمان می باشد را فراهم می آورد.
نظر دهید