• 1399/02/22 - 14:25
  • تعداد بازدید : 2008
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در شهرستان آبیک

 

رئیس دامپزشکی شهرستان آبیک از اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: از اهداف این طرح تضمین کیفیت و سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده در سطح شهرستان است

دکتر مرتضی یعقوبی اعلام کرد: با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان مصرف انواع مواد غذایی خصوصاً فراورده‌های خام دامی و مواد پروتئینی افزایش می‌یابد به منظور اطمینان از سلامت فرآورده‌های خام دامی عرضه شده به مردم و حفظ سلامت شهروندان در این ماه، تمامی مراکز عرضه، تولید، نگهداری و فروش فرآورده‌های خام دامی شامل کشتارگاه‌های دام و طیور، مراکز قطعه‌بندی و بسته‌بندی، قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها، ماهی فروشی‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، اماکن تهیه غذای آماده، رستوران‌ها، غذاخوری‌های بین راهی، مراکز جمع آوری شیر و کارخانجات خوراک دام و طیور مورد بازرسی دقیق و منظم قرار می‌گیرد.

وی گفت: اکیپ های نظارتی و بازرسی در دو شیفت کاری، همه مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی مستقر در شهرستان را بازرسی می کنندکه در این راستا درنیمه اول ماه مبارک رمضان بیش از283 مورد بازدید صورت گرفته و بالغ برهزارو 600 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی ضبط و 9 مورد نیز تذکرهای لازم دریافت کرده اند.

این مقام مسئول در پایان از شهروندان خواست تا در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به لیبل درج شده بر روی لاشه یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، شرایط نگهداری، کد پروانه بهره بردای از دامپزشکی و ... می باشد توجه کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طریق شماره 4 رقمی 1512 و یا سامانه پیامکی50001512 به دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان,قزوین,البرز,آبیک,بویین زهرا,آوج,تاکستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 251890
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید