• 1398/02/15 - 13:54
  • تعداد بازدید : 1325
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آموزش چهره به چهره متصدیان عرضه فرآورده های خام دامی توسط دامپزشکی بوئین زهرا

 

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین‌زهرا گفت: در راستای ارتقاء سطح آگاهی متصدیان محترم واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی،   اکیپ‌ گشت و بازرسی واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره در بازدید‌های خود اقدام به آموزش اصول اولیه بهداشت مواد غذایی در محل واحد‌های عرضه با حضور متصدیان می‌نمایند.

یوسفی در ادامه افزود : در این کلاس‌ها که به صورت عملی مطالب به متصدیان ارائه می‌گردد، نحوه نگهداری و عرضه انواع فرآورده‌های خام دامی تازه و منجمد آموزش داده می‌شود.

دکتر عباس یوسفی گفت: تمامی متصدیان محترم واحدهای عرضه در این طرح، تحت پوشش قرار خواهند گرفت تا با نحوه عرضه فرآورده‌های خام دامی و همچنین بیماری‌های منتقله از غذا در فصول مختلف آشنا شوند.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان,قزوین,البرز,آبیک,بویین زهرا,آوج,تاکستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 129282
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید