• 1397/12/26 - 10:30
  • تعداد بازدید : 1126
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گشت مشترک نظارتی دامپزشکی قزوین و سایر ادارات از رستوران های بین راهی

اداره دامپزشکی شهرستان قزوین به همراه سایر دستگاه های اجرایی مرتبط، طرح نظارت بر واحدهای پذیرایی بین راهی شهرستان قزوین را آغاز کردند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین با اعلام این خبر افزود: با توجه به نزدیک شدن روزهای پایانی سال و آغاز  سفرهای نوروزی که  افزایش مصرف فرآورده های خام دامی در رستوران های بین راهی را به دنبال دارد، نظارت بر نحوه نگهداری و مصرف فرآورده های خام دامی در طبخ غذا توسط اداره دامپزشکی شهرستان قزوین و در قالب گشت مشترک با سایر دستگاههای اجرایی ذیربط همچون شبکه بهداشت، تعزیرات حکومتی، سازمان پایانه ها، سازمان میراث فرهنگی آغاز شده است.

دکتر مهدی جلوخانی خاطر نشان کرد: رستوران ها و سایر واحدهای عرضه ضمن در نظر گرفتن توصیه های بهداشتی کارشناسان اداره دامپزشکی در خصوص تهیه و مصرف فرآورده های خام دامی صرفاً بایستی از مراکز مجاز و مورد تایید اداره دامپزشکی اقدام به تهیه این فرآورده ها (گوشت قرمز ، گوشت مرغ و ماهی ، تخم مرغ و ...) نموده و در صورت مواجه با هرگونه تخلف در این راستا، برخورد قاطع با متخلفین صورت خواهد پذیرفت.

این مقام مسئول در پایان به عموم مردم توصیه کرد تخلفات بهداشتی مرتبط با دامپزشکی را از طریق سامانه پیامکی 50001512 و یا شماره تلفن 4 رقمی 1512 به اداره کل دامپزشکی استان قزوین اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان,قزوین,البرز,آبیک,بویین زهرا,آوج,تاکستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 7744
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید