برگزاری کلاس آموزشی ترویجی تب خون ریزی دهنده تب کریمه-کنگو در کشتارگاه زیاران
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت: هر ساله با شروع فصل گرما و آغاز فعالیت بندپایان و افزایش رخداد بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تاکید سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر برگزاری کلاسهای آموزشی به منظور ارتقاء سطح دانش افراد در معرض خطر در دستور کار قرار دارد و از آنجایی که کشتارگاه های دام یکی از مناطق با ریسک بالا و محل انتقال این بیماری می باشد، کلاس آموزشی و ترویجی تب کنگو با محوریت ایمنی در محیط کار با حضور کارشناسان اداره دامپزشکی آبیک در محل کشتارگاه جهت پرسنل خط کشتار و واحد های بسته بندی برگذار گردید.
دکتر صفرچی تصریح کرد در این کلاس آموزشی موارد ذیل مورد تاکید قرار گرفت:
1. تاکید گردید که از خوردن، آشامیدن در محیط کشتارگاه اکیدا خودداری کنند.
2. از جداسازی، له کردن و لمس کنه های موجود در بدن دام اکیدا خودداری کنند.
3. از وسایل حفاظت شخصی از قبیل دستکش، ماسک، چکمه، لباس کار مناسب و حتی المقدور از عینک استفاده نمایند.
4. پیش از آغاز کار از عدم وجود خراش و جراحت پوستی مطمئن باشند، زیرا وجود یک خراش کوچک بر روی پوست راه ورود هرگونه آلودگی را به بدن افراد تسهیل می نماید.
5. در صورت بروز هرگونه زخم یا جراحت جلدی حین کشتار و یا بروز علائم بالینی به مراکز درمانی مراجعه نمایند.
6. از تماس غشاهای مخاطی بدن ( مخصوصا چشم، دهان و بینی) با خون و ترشحات دام اکیدا خودداری کنند.
7. بعد از اتمام کار روزانه دست ها، وسایل و لباس کار را شستشو و ضدعفونی نمایند.
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین
نظر دهید