نظارت دامپزشکی قزوین از جوجه ریزی تا خروج مرغ از کشتارگاهها
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: با هدف تأمین امنیت و سلامت گوشت مرغ، تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از گلههای مرغ مادر، کارخانجات جوجه کشی، حمل و نقل بهداشتی، واکسیناسیون، پرورش، کشتار و بستهبندی توسط کارشناسان دامپزشکی در حال رصد میباشد.
دکتر مهدی جلوخانی با بیان اینکه صدور مجوز بهداشتی جوجهریزی مستلزم رعایت موارد بهداشتی از سوی مرغداران میباشد، تصریح کرد: رعایت ضوابط امنیت زیستی (Biosecurity) از جمله رعایت قرنطینه ورودی، ضدعفونی وسایل نقلیه، مدیریت تلفات، قرنطینه کردن جوجه های بیمار و کشتار مطابق بر مجوزهای حمل صادر شده از سوی دامپزشکی و تحت نظارت بودن واحدها توسط دامپزشکان بخش خصوصی ، نگهداری، فرآوری و حمل و نقل بهداشتی کود، رعایت حداقل فاصله استاندارد جوجهریزی بر اساس تلفات سالن در دوره قبل، از مهمترین این الزامات میباشد.
دکتر جلوخانی در خاتمه از مرغداران خواست هر گونه مخاطرات بهداشتی را برای کنترل و پیشگیری به اداره دامپزشکی اطلاع رسانی کرده و در اجرای ضوابط بهداشتی و قرنطینهای با دامپزشکی نهایت همکاری را داشته باشند.
نظر دهید