برگزاری جلسه مشترك دامپزشكی ،اتحادیه قصابان وادارات ذیربط در خصوص تب كریمه- كنگو

بیماری مشترك تب كریمه- كنگو، چون با جان انسانها سرو كاردارد، هیچگونه اغماضی جهت پیشگیری ازآن نباید صورت گیرد.
هفته گذشته جلسه مشتركی با حضور نمایندگان اتحادیه دامداران ،كشتارگاه دام بوئین زهراوادارات ذیربط در خصوص نگهداری گوشت 24ساعت بعد از كشتار در كشتارگاه وتوزیع آن در قصابیهای استان تشكیل گردید.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره كل دامپزشكی استان قزوین در ابتدای جلسه ضمن خوش آمد گویی به حاضرین در جلسه توضیحاتی در خصوص بیماری تب كریمه – كنگو ارائه نمود.
دكترراول غلامپور اقدمی در ادامه با توجه به اهمیت بیماریهای قابل انتقال بین انسان ودام خواستار نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در سردخانه كشتارگاه جهت گذراندن دوره جمود نعشی در لاشه وپیشگیری از بروز بیماریهای مشترك شد كه با توجه به افت وزن لاشه در این پروسه ،حاضرین هریك نظرات خود را ارائه دادند ودر نهایت با توجه به اهمیت بیماری تب كریمه ،نمایندگان دستگاههای اجرایی متولی بهداشت جامعه بر رعایت انجام پیش سردكن درگوشت خروجی از كشتارگاه تاكید نمودند ومقرر شد راهكارهای انجام آن به زودی بررسی واجرایی گردد.
نظر دهید