آموزش چهره به چهره متصدیان عرضه فرآورده های خام دامی توسط دامپزشکی بوئین زهرا
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئینزهرا گفت: در راستای ارتقاء سطح آگاهی متصدیان محترم واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی، اکیپ گشت و بازرسی واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره در بازدیدهای خود اقدام به آموزش اصول اولیه بهداشت مواد غذایی در محل واحدهای عرضه با حضور متصدیان مینمایند.
یوسفی در ادامه افزود : در این کلاسها که به صورت عملی مطالب به متصدیان ارائه میگردد، نحوه نگهداری و عرضه انواع فرآوردههای خام دامی تازه و منجمد آموزش داده میشود.
دکتر عباس یوسفی گفت: تمامی متصدیان محترم واحدهای عرضه در این طرح، تحت پوشش قرار خواهند گرفت تا با نحوه عرضه فرآوردههای خام دامی و همچنین بیماریهای منتقله از غذا در فصول مختلف آشنا شوند.
نظر دهید