• 1395/04/23 - 12:00
  • تعداد بازدید : 47
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در قزوین ارزیابی از واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها استمرار خواهد یافت

تغذیه سالم از جمله اصول اساسی در ایجاد جامعه سالم است . جهت نیل به این هدف ، نظارت بر نحوه نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از طریق کنترل مداوم و منظم مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها در دستور کار اداره کل دامپزشکی قزوین می باشد. مدیرکل دامپزشکی استان قزوین از استمرار نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها اعم از داخل شهری و بین راهی توسط ادارات دامپزشکی شهرستان ها خبر داد .



دکتر سید بهمن نقیبی با بر شمردن عوامل مهم اعم از نتایج پایش فرآورده های خام دامی، داشتن و یا نداشتن تذکرات کتبی ، پرونده قضایی، همکاری همه جانبه با بازرسین اداره و همچنین چگونگی اجرای دستورات بهداشتی ابلاغی اداره دامپزشکی در سابقه واحد، خاطر نشان نمودند که این عوامل نقش مهمی در ارزیابی واحدها در طی سال دارند .



وی در ادامه افزودند : در ارزیابی سال 93 ، 10 واحد و در ارزیابی سال 94 ، 13 واحد به عنوان واحد نمونه به شهروندان گرامی از طریق نصب بنر معرفی گردیدند که این روند در سال 95 از طریق تداوم بازدیدها و بررسی نتایج نمونه برداری های پایش از واحدها ،  ادامه خواهد داشت .



وی در پایان از همشهریان محترم درخواست نمود در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تلفن گویای 1512 و یا سامانه پیامکی 50001512 به اداره کل دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 231167
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه