در قزوین ارزیابی از واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها استمرار خواهد یافت

تغذیه سالم از جمله اصول اساسی در ایجاد جامعه سالم است . جهت نیل به این هدف ، نظارت بر نحوه نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از طریق کنترل مداوم و منظم مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها در دستور کار اداره کل دامپزشکی قزوین می باشد. مدیرکل دامپزشکی استان قزوین از استمرار نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها اعم از داخل شهری و بین راهی توسط ادارات دامپزشکی شهرستان ها خبر داد .
دکتر سید بهمن نقیبی با بر شمردن عوامل مهم اعم از نتایج پایش فرآورده های خام دامی، داشتن و یا نداشتن تذکرات کتبی ، پرونده قضایی، همکاری همه جانبه با بازرسین اداره و همچنین چگونگی اجرای دستورات بهداشتی ابلاغی اداره دامپزشکی در سابقه واحد، خاطر نشان نمودند که این عوامل نقش مهمی در ارزیابی واحدها در طی سال دارند .
وی در ادامه افزودند : در ارزیابی سال 93 ، 10 واحد و در ارزیابی سال 94 ، 13 واحد به عنوان واحد نمونه به شهروندان گرامی از طریق نصب بنر معرفی گردیدند که این روند در سال 95 از طریق تداوم بازدیدها و بررسی نتایج نمونه برداری های پایش از واحدها ، ادامه خواهد داشت .
وی در پایان از همشهریان محترم درخواست نمود در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تلفن گویای 1512 و یا سامانه پیامکی 50001512 به اداره کل دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.
دکتر سید بهمن نقیبی با بر شمردن عوامل مهم اعم از نتایج پایش فرآورده های خام دامی، داشتن و یا نداشتن تذکرات کتبی ، پرونده قضایی، همکاری همه جانبه با بازرسین اداره و همچنین چگونگی اجرای دستورات بهداشتی ابلاغی اداره دامپزشکی در سابقه واحد، خاطر نشان نمودند که این عوامل نقش مهمی در ارزیابی واحدها در طی سال دارند .
وی در ادامه افزودند : در ارزیابی سال 93 ، 10 واحد و در ارزیابی سال 94 ، 13 واحد به عنوان واحد نمونه به شهروندان گرامی از طریق نصب بنر معرفی گردیدند که این روند در سال 95 از طریق تداوم بازدیدها و بررسی نتایج نمونه برداری های پایش از واحدها ، ادامه خواهد داشت .
وی در پایان از همشهریان محترم درخواست نمود در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تلفن گویای 1512 و یا سامانه پیامکی 50001512 به اداره کل دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید