نظارت دامپزشکی بوئین زهرا بر تولید بیش از یک میلیون قطعه نیمچه گوشتی

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا از نظارت بهداشتی بر تولید 1.052.340 قطعه نیمچه گوشتی در 5 ماهه نخست سال 96 در واحدهای پرورش طیور گوشتی شهرستان بوئین زهرا خبر داد.
دکتر مهرزاده گفت: اداره دامپزشکی بوئین زهرا بر کلیه مراحل بهداشتی- قرنطینهای از جمله جوجه ریزی ، پرورش ، کشتار و عرضه به بازار مصرف نظارت دارد. وی در ادامه اظهار داشت : به منظور تامین امنیت و سلامت گوشت مرغ تولیدی مراقبت های بهداشتی هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی دامپزشکی در زمینه رعایت شرایط امنیت زیستی، واکسیناسیون، نمونه برداری و بازدیدهای دوره ای در واحد های مرغ گوشتی صورت می گیرد.
دکتر مهرزاده در پایان با بیان اینکه رعایت کلیه موازین بهداشتی-قرنطینهای و اجرای دقیق و کامل برنامه واکسیناسیون منجر به کاهش بروز بیماری و افزایش ارزش افزوده و پایداری تولید میگردد، اطمینان داد اداره دامپزشکی بوئین زهرا با تمام توان علمی و تجربی در راستای تولیدی سالم و بهداشتی برای مصرف کنندگان و با صرفه اقتصادی جهت تولیدکنندگان اقدامات لازم را بعمل خواهد آورد.
نظر دهید