• 1396/06/22 - 12:00
  • تعداد بازدید : 68
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت دامپزشکی بوئین زهرا بر تولید بیش از یک میلیون قطعه نیمچه گوشتی

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا از نظارت بهداشتی بر تولید 1.052.340 قطعه نیمچه گوشتی در 5 ماهه نخست سال 96 در واحدهای پرورش طیور گوشتی شهرستان بوئین زهرا خبر داد.

دکتر مهرزاده گفت: اداره دامپزشکی بوئین زهرا بر کلیه مراحل بهداشتی- قرنطینه‌ای از جمله جوجه ریزی ، پرورش ، کشتار و عرضه به بازار مصرف نظارت دارد. وی در ادامه اظهار داشت : به منظور تامین امنیت و سلامت گوشت مرغ تولیدی مراقبت های بهداشتی هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی دامپزشکی در زمینه رعایت شرایط امنیت زیستی، واکسیناسیون، نمونه برداری و بازدیدهای دوره ای در واحد های مرغ گوشتی صورت می گیرد.

دکتر مهرزاده در پایان با بیان اینکه رعایت کلیه موازین بهداشتی-قرنطینه‌ای و اجرای دقیق و کامل برنامه واکسیناسیون منجر به کاهش بروز بیماری و افزایش ارزش افزوده و پایداری تولید می‌گردد، اطمینان داد اداره دامپزشکی بوئین زهرا با تمام توان علمی و تجربی در راستای تولیدی سالم و بهداشتی برای مصرف کنندگان و با صرفه اقتصادی جهت تولیدکنندگان اقدامات لازم را بعمل خواهد آورد.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230300
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه