• 1398/08/19 - 09:25
  • تعداد بازدید : 433
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کشتارگاه های طیور استان قزوین رتبه بندی شد

 

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین با اعلام این خبر گفت: با توجه به پیشرفت های حاصل شده در تولید دستگاه های کشتارگاهی و کاهش دخالت نیروی انسانی در عملیات کشتار و بسته بندی مرغ همچنین در راستای تولید گوشت مرغ با کیفیت بهداشتی بالا از طریق خارج کردن احشاء غیر خوراکی از جمله ریه و کلیه ها و.... ، رتبه بندی کشتارگاه های استان قزوین همسو با انجام این طرح در سراسر کشور، اجرا شد.

دکتر یداله کلهر افزود: در این طرح محصولات کشتارگاه های طیور در  3 درجه  +A و  A  و B رتبه بندی شدند که بسته بندی محصول +A  با نوار سبز، محصولنوار آبی و محصول B  با نوار نارنجی به ترتیب کیفیت مشخص می شوند.

این مقام مسئول همچنین با اشاره به وضعیت کشتارگاه های طیور استان در این طرح اعلام کرد: در استان قزوین 3 کشتارگاه حائز شرایط رتبه B و یک کشتارگاه حائز شرایط A می باشد و کشتارگاه دارای شرایط Aدر صورت کشتار مرغ بدون آنتی بیوتیک می تواند  رتبه +A را بر روی محصولات تولیدی درج کند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 245780
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه