• 1403/10/26 - 10:17
  • تعداد بازدید : 62
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اقدامات بهداشتی - کنترلی اداره کل دامپزشکی استان قزوین در خصوص شیر خام

 
 
 
شیر به عنوان یکی از مهم ترین فرآورده های خام دامی شناخته شده در جهان می باشد که با داشتن ترکیبی از چندین ماده مغذی، مصرف روزانه آن میتواند سهم قابل توجهی در سلامت مردم و به تبع آن سلامت عمومی جامعه داشته باشد.
 
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: یکی از وظایف مهم سازمان دامپزشکی کشور نظارت حداکثری بر فرآیند های مختلف تولید شیرخام از جمله پیاده سازی سامانه های بهداشتی در جایگاه نگهداری دام، بهداشت خوراک دام، فرآیند تولید صحیح، انتقال و نگهداری صحیح و بهداشتی شیر خام است، از این رو اداره کل دامپزشکی استان قزوین با برگزاری طرح های  «پایش فصلی شیرخام» در فواصل زمانی منظم  در سطح استان، با انجام  نمونه برداری از شیرخام همواره وضعیت بهداشتی این ماده مغذی را زیر نظر داشته تا در صورت بروز مخاطرات بهداشتی و مشاهده عدم انطباق (از جمله افزایش بار میکروبی، میزان آفلاتوکسین، تقلبات و ... ) در تولید شیرخام بلافاصله مجموعه اقدامات بهداشتی و کنترلی را مطابق با دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور را در جهت حفظ سلامت جامعه به کار گیرد.
 
دکتر امیر جوادی، خاطر نشان کرد از ابتدای سال جاری تاکنون از بیش از 270 مرکز اعم از واحدهای پرورشی، مراکز جمع آوری شیر خام و غیره در نقاط مختلف استان، نمونه برداری شیر خام صورت گرفته و خوشبختانه گزارشی از وضعیت نامناسب و عدم انطباق بهداشتی در فرآیند تولید شیر خام در استان گزارش نشده است.
 
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 332267
کلمات کلیدی
qazvin.ravabet محمد فرحی

qazvin.ravabet محمد فرحی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه