چهارشنبه 18 تیر 1404

flag
  • 1397/04/31 - 12:00
  • تعداد بازدید : 116
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت دامپزشکی آبیک بر عرضه انواع ماهی

نظارت بهداشتی بر عرضه انواع فرآورده های خام دامی که یکی از آنها ماهی تازه و منجمد می باشد توسط کارشناسان اداره دامپزشکی صورت می گیرد.

 

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت: در موقع خرید ماهی تازه بایستی دقت شود که حتما تحت پوشش پودر یخ بوده و دمای آن حدود چهار درجه سانتی گراد باشد علی الخصوص در فصل تابستان که در صورت عدم نگهداری در پوشش یخ ماهی به سرعت فاسد خواهد شد؛ از طرفی ماهی تازه سالم در دمای یخچال بسته به نوع ماهی حداکثر تا 7 روز ماندگاری دارد بنابراین عرضه کنندگان ماهی تازه دقت داشته باشند که محصولات خود را با توجه به دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی قبل از تاریخ انقضاء به فروش برسانند.



دکتر مرتضی یعقوبی اظهار کرد: در شهرستان آبیک علاوه بر عرضه ماهی تازه، این محصول به صورت منجمد نیز در فروشگاهها عرضه می گردد که پس از کنترل مجوز، خودروی حمل و محصول، اجازه عرضه به مراکز عرضه داده  می شود. دکتر یعقوبی به عموم مردم توصیه کرد: که در موقع خرید ماهی دقت کنند که محصول ماهی منجمد حتما دارای لیبل بوده و تاریخ صید در آن قید شده باشد چرا که تاریخ انقضای ماهی از زمان صید آن محاسبه می گردد نه از تاریخ بسته بندی. ضمن اینکه بایستی حالت انجماد داشته و عدم یکنواختی رنگ در ماهی وجود نداشته باشد.



وی در پایان گفت: ازجمله تخلفاتی که در این زمینه صورت می گیرد دیفراست (از دست دادن حالت انجماد محصول) کردن ماهی منجمد و فروش آن به جای ماهی تازه است که تشخیص آن توسط کارشناسان این اداره صورت می گیرد.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 116542
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور