نظارتهای بهداشتی و شرعی دامپزشكی بوئین زهرا بر ذبح بیش از 36 هزار راس دام
معاینه دام زنده، نظارت بر ذبح شرعی، بازرسی بهداشتی لاشه دام و صدور مجوز بهداشتی حمل لاشه از اهم فعالیتهای کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه است.
سرپرست اداره دامپزشکی بوئین زهرا با اعلام این خبر افزود: نظارت بر تولید گوشت سالم و بهداشتی برای استفاده عموم مردم، از وظایف دامپزشکی میباشد که بر این اساس در شش ماهه نخست سال جاری، کشتار تعداد 25هزارو990رأس دام سبک (گوسفند و بز) و 10هزارو370 رأس دام سنگین (گاو، گوساله و شتر) در کشتارگاه دام این شهرستان تحت نظارت مستمر بازرسان بهداشتی و ناظرین ذبح شرعی انجام گرفته است.
دكتر عباس یوسفی افزود: دام های ورودی به کشتارگاه، تحت معاینه قبل از کشتار قرار گرفته و در صورتی که از نظر بیماریهای قابلتشخیص در این مرحله، مورد خاصی در آنها مشاهده نگردید، سپس برای کشتار و انجام نظارتهای لازم به سالن کشتارگاه هدایت میشوند.
لاشههای دام، پس از بازرسی توسط کارشناسان، ممهور به مهر دامپزشکی شده و سپس با الصاق برچسب بر روی لاشه با مشخصات تولید و انقضاء، توسط خودروهای یخچالدار روانه بازار مصرف میشود.
وی خاطر نشان کرد: نظارت دقیق و کنترل گوشت قرمز موجود در واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان نیز، از سوی کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره به طور جدی و دایمی انجام میپذیرد
دکتر یوسفی در پایان از عموم شهروندان خواست؛ فرآوردههای خام دامی را از فروشگاههای مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه كرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق شماره گویای 1512 یا سامانه پیامکی 50001512 اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید