هشدار دامپزشکی قزوین به غذاپزیها و رستورانها
تهیه فرآوردههای خام دامی فاقد هویت از توزیعکنندگان سیار و مصرف آن در غذاپزیها و رستورانها ممنوع بوده و خریدار و فروشنده به جرم تهدید علیه بهداشت عمومی به مراجع قضایی معرفی میشوند
مدیر کل دامپزشکی استان قزوین گفت: متصدیان رستورانها و غذاپزیها ملزم به رعایت دستورالعملهای بهداشتی اداره کل دامپزشکی بوده و تهیه هرگونه فرآورده خام دامی ازجمله گوشت قرمز و مرغ و ماهی را باید از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند، چراکه محل تولید، نحوه انتقال، زنجیره سرد و کیفیت نگهداری فرآوردههای خام دامی در این مراکز بر اساس ضوابط دامپزشکی بهصورت هفتگی کنترل میشود.
دکتر حمید زینالی تصریح کرد: یکی از اصلی ترین وظایف دامپزشکی، کنترل و نظارت سلامت محصولات و فرآورده های خام دامی و آبزیان است که در رستورانها و غذاپزی ها مصرف میگردد. لذا کارشناسان این اداره کل در بازرسیهای خود از این اماکن بازدید کرده، تاریخ مصرف و نحوه و مکان نگهداری این محصولات را مورد بررسی میدهند.
وی در پایان از عموم هم استانیهای محترم خواست: در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی مرتبط با دامپزشکی، با ارسال پیامک به سامانه پیامکی 50001512 کارشناسان این اداره کل را مطلع نمایند.
نظر دهید