22هزار تن گوشت قرمز و سفید در قزوین تحت نظارت دامپزشکی تولید شد
کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان قزوین در 7 کشتارگاه دام وطیور استان سلامت 22هزارتن گوشت قرمز و سفید تایید کردند.
مدیر کل دامپزشکی استان قزوین با اعلام این خبر افزود: در 6 ماهه ابتدای سال جاری تعداد 66هزار و186رأس گاو و گوسفند و 9میلیون 114هزار و531 قطعه طیور در 7 کشتارگاه استان تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی استان کشتار شده که ماحصل این نظارت بهداشتی تولید 3هزار و 578 تن گوشت قرمز و 18هزار و454 تن گوشت مرغ سالم بوده است.
دکتر سید بهمن نقیبی همچنین اعلام داشت: از آنجا که دامپزشکی وظیفه نظارت بر تولید محصول سالم را دارا می باشد طی همین مدت 137 تن گوشت مرغ و 41 تن گوشت قرمز غیر قابل مصرف انسانی از چرخه مصرف حذف و بطور بهداشتی معدوم گردیده است.
دکتر نقیبی همچنین تصریح کرد: کارشناسان بهداشتی دامپزشکی وناظرین ذبح شرعی مستقر در کشتارگاههای دام طیور کلیه مراحل قبل از کشتار و ذبح دام و بازرسیهای پس از کشتار دام را انجام داده و در پایان با درج لیبل و ممهور نمودن لاشه ها به مهر دامپزشکی سلامت وحلیت گوشت تولیدی را تایید می نمایند.
نظر دهید