50 کیلوگرم مرغ تاریخ گذشته در یکی از سالنهای پذیرایی قزوین کشف شد
منجمد کردن فرآورده خام دامی تازه باید در شرایط صنعتی و تونل انجماد صورت پذیرد .

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین با اعلام این خبر افزود: اداره دامپزشکی شهرستان قزوین به صورت دوره ای و ماهانه از تمامی واحد های عرضه و نگاهداری فرآورده های خام دامی شامل رستوران ها ، تالارهای پذیرایی، غذا پزی های سنتی ، هتل ها، مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی و ... بازدید می نماید .
دکتر عیسی غیاث یزدی تصریح کرد: با توجه به برگزاری یک دوره کلاس آموزشی برای مدیران غذاپزیها و تاکید و آموزش روش های بهداشتی در تامین، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی با متخلفین برخورد خواهد شد که در یکی از بازدید های اخیر ، 50 کیلوگرم مرغ تاریخ گذشته در یکی از این اماکن کشف و مدیریت واحد به مراجع قضایی معرفی گردید .
دکتر یزدی خاطر نشان کرد: تهیه فرآورده خام دامی از مراکز مجاز به تنهایی تامین کننده آن نمی باشد بلکه روش های نگهداری بر اساس نوع محصول و رعایت تاریخ تولید و انقضا در تهیه غذای سالم نقش به سزایی دارد و منجمد کردن فرآورده خام دامی تازه در واحد عرضه تخلف محسوب شده و فرآورده های خام دامی که بصورت اصولی منجمد می شوند بسته به نوع فرآورده دارای تاریخ مصرف مشخص باشند.
نظر دهید