• 1396/08/25 - 12:00
  • تعداد بازدید : 122
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

50 کیلوگرم مرغ تاریخ گذشته در یکی از سالنهای پذیرایی قزوین کشف شد

منجمد کردن فرآورده خام دامی تازه باید در شرایط صنعتی و تونل انجماد صورت پذیرد .

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین با اعلام این خبر افزود: اداره دامپزشکی شهرستان قزوین به صورت دوره ای و ماهانه از تمامی واحد های عرضه و نگاهداری فرآورده های خام دامی شامل رستوران ها ، تالارهای پذیرایی، غذا پزی های سنتی ، هتل ها، مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی و ... بازدید می نماید .

دکتر عیسی غیاث یزدی تصریح کرد: با توجه به برگزاری یک دوره کلاس آموزشی برای مدیران غذاپزیها و تاکید و آموزش روش های بهداشتی در تامین، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی با متخلفین برخورد خواهد شد که در یکی از بازدید های اخیر ، 50 کیلوگرم مرغ تاریخ گذشته در یکی از این اماکن کشف و مدیریت واحد به مراجع قضایی معرفی گردید .

دکتر یزدی خاطر نشان کرد: تهیه فرآورده خام دامی از مراکز مجاز به تنهایی تامین کننده آن نمی باشد بلکه روش های نگهداری بر اساس نوع محصول و رعایت تاریخ تولید و انقضا در تهیه غذای سالم نقش به سزایی دارد و منجمد کردن فرآورده خام دامی تازه در واحد عرضه تخلف محسوب شده و فرآورده های خام دامی که بصورت اصولی منجمد می شوند بسته به نوع فرآورده دارای تاریخ مصرف مشخص باشند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230008
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه