• 1395/01/22 - 12:00
  • تعداد بازدید : 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

7 هزارو 800 تن گوشت قرمز درکشتارگاههای قزوین تحت نظارت دامپزشکی تولید شد

133هزارو 388 راس گاو وگوسفندبا معاینات قبل از کشتار وبازرسی لاشه های استحصالی پس از کشتار ، در سال94 وارد چرخه مصرف شد.

7 هزارو 800 تن گوشت قرمز درکشتارگاههای قزوین تحت نظارت دامپزشکی تولید شد

مدیر کل دامپزشکی استان قزوین گفت:با عنایت به وظیفه ذاتی دامپزشکی وبا شعار  از مزرعه تا سفره این اداره کل همواره و بصورت مستمر بر بهداشتی بودن تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت داشته ،که ماحصل این امر در سال 94 در کشتارگاه های دام، نظارت بر تولید بهداشتی 7هزارو842 تن گوشت قرمز سالم حاصل از کشتار 133هزارو388 رأس گاو و گوسفند بوده است.

دکتر سید بهمن نقیبی با اعلام خبر فوق افزود: از آنجا که کارشناسان وبازرسین بهداشتی در کشتارگاه های دام وظیفه حذف لاشه های غیرقابل مصرف و عرضه گوشت بهداشتی سالم را دارا می باشند ، طی همین مدت ، 598 رأس دام به وزن 71 تن به دلایل مختلف از جمله تب دار بودن، ضربه و آسیب ، پرخونی و برخی بیماریها حذف گردیده است.

 این مقام مسئول افزود: در حال حاضر گوشت قرمز استحصالی در کشتارگاه های استان پس از طی مدت زمان 24 ساعت نگهداری در سردخانه و آماده شدن گوشت از نظر بهداشتی و کیفیت پس از نصب لیبل به بازار عرضه می شود که در همین راستا به عموم مردم توصیه می گردد از خرید گوشت فاقد لیبل دامپزشکی خودداری نمایند

 
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230052
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه