• 1396/11/24 - 12:00
  • تعداد بازدید : 222
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز بسته بندی آلایش گاوی در کشتارگاه دام قزوین

در فاز دوم طرح ارتقاء سطح نظارت بهداشتی و کیفیت ارائه محصولات دامی ، گوشت کله گاوی ، مغز و زبان گاوی در کشتارگاه دام بوئین زهرا ، بسته بندی شد



دکتر مهدی مهرزاده معاون سلامت اداره کل  در توضیح این خبر گفت : بسته بندی کلیه آلایشات خوراکی دام ، یکی از اهداف مهم این اداره کل می باشد. لذا برای اجرای آن ، ابتدا زیرساختهای آن در کشتارگاه های استان آماده شده و یا در حال آماده سازی می باشد.



وی در خصوص ظرفیت های استان در تولید گوشت قرمز گفت : استان قزوین دارای سه کشتارگاه صنعتی می باشد که علاوه بر تامین نیاز استان ، مقداری از گوشت استانهای همجوار را نیز تامین می نماید.



وی در ادامه افزود : پتانسیل خوبی برای حضور در عرصه رقابت در این استان وجود  دارد و کشتارگاههای استان ، قابلیت رقابت با کلیه کشتارگاه های منطقه را دارا بوده و حتی می توانند برای صادرات به کشورهای همسایه نیز اقدام نمایند.



وی افزود با پیگیری‌هایی که از طریق اداره کل دامپزشکی استان انجام شد ، همچنین همکاری مدیریت کشتارگاه‌های استان ، در فاز اول ، جگر گوسفندی بسته بندی شد و نتایج بسیار خوبی در بر داشت که از آن جمله نظارت بیشتر بر نحوه عرضه ، تاریخ تولید و انقضاء محصول ، جلوگیری از کشتارهای غیر مجاز و ... می توان نام برد.



در همین راستا و در اجرای فاز دوم این طرح ، گوشت کله ، زبان و مغز گاوی نیز بسته بندی شده و بزودی با اجرایی شدن این طرح در کشتارگاه های دیگر استان ،عرضه آن بصورت فله ممنوع خواهد شد.



 وی گفت : از مزایای اجرای این طرح ، علاوه بر نشاندار کردن آلایش و مشخص شدن تاریخ تولید و انقضاء و محل تولید اینست که جلوی عرضه گوشت کله بجای گوشت لاشه گرفته می شود و مصرف کنندگان باعلم به اینکه این گوشت مربوط به کله می باشد می توانند از آن استفاده نمایند.



لازم به ذکر است استان قزوین در اجرای طرح بسته بندی آلایش دامی در کشتارگاه از جمله اولین استانهای کشور بوده و امیدواریم تا در سال بعد در مراحل بعدی طرح کلیه آلایشات دامی را به صورت بسته بندی  عرضه گردد.


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 231612
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه