آغاز پایش گوشت مصرفی در واحدهای عرضه ورستورانها توسط دامپزشکی
دامپزشکی تاکستان با هماهنگی دادستانی و همکاری دستگاههای اجرایی ذیربط گوشت و مرغ مصرفی کلیه رستورانها و و احدهای عرضه فرآورده های خام دامی را پایش می کند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تاکستان گفت: با عنایت به افزایش قیمت گوشت قرمز و احتمال بروز تخلفات و تقبلات مرتبط با این ماده غذایی ، اداره دامپزشکی بر اساس وظیفه ذاتی و سازمانی خود (پایش بار میکروبی، نحوه نگهداری،رعایت تاریخ انقضاء و نوع گوشت) را در واحدهای عرضه ورستورانها و غذاخوری ها در دستور کار خود قرار داده است.
دکتر محمد رضا آذربایجانی تصریح کرد: در این راستا ابتدا بررسی های میدانی در سطح شهر به صورت غیر محسوس و سپس نشست با رئیس محترم اتحادیه صنف رستورانها ، چلوکبابی ها و غذاخوری های صورت پذیرفت که نتیجه و ماحصل این بررسی و نشست ، طی گزارش اختصاصی در تاریخ 3/11/97 به سمع و نظر دادستان شهرستان تاکستان رسید و وی نیز به قید فوریت در همان روز به استناد مواد 55 الی 58 قانون آیین دادرسی کیفری اذن ورود به واحدهای مذکور را با رعایت موازین شرعی ، قانونی و حقوق شهروندی صادر و مقرر کرد که ادارات ذیربط از جمله اداره صنعت ، معدن و تجارت و شبکه بهداشت و درمان و اتحادیه صنف رستوران داران و غذاخوری های شهرستان تاکستان همکاری و مساعدت لازم را با کارشناسان محترم اداره دامپزشکی در این زمینه معمول و نتیجه اقدامات به قید تسریع به ایشان گزارش گردد .
دکتر آذربایجانی ادامه داد: در روز دوشنبه مورخ 8/11/97 با تشکیل 3 اکیپ کارشناسی و مجهز به امکانات ویژه، نمونه برداری آغاز شد و تا پایان کامل این عملیات با متخلفین و یا افرادی که به هر شکل قصد تعرض ، ایجاد اختلال در ایمنی غذایی شهروندان را داشته و یا سلامت مصرف کنندگان را مورد تهدید قرار دهند ، با تشکیل پرونده و ارجاع به دستگاه قضایی کیفر خواست علیه این افراد صادر خواهد شد.
لازم به ذکر است در پایش های قبلی این اداره 3 واحد متخلف شناسایی و به مجازات حبس ، جریمه نقدی و پلمپ محکوم شدند.
نظر دهید