آموزش بهداشت شیر در دامپزشکی قزوین

باعنایت به نمونه برداری های صورت گرفته در طرح پایش از شیر خام موجود درمراکز جمع آوری ، عرضه و خودروهای حمل شیر خام و با توجه به نتایج آزمایشات جهت بررسی نقاط قوت و ضعف موجود ، یک دوره کلاس آموزشی بهداشت شیر روز پنج شنبه مورخ 18/10/93 در اداره دامپزشکی شهرستان قزوین برگزار گردید.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: این دوره آموزشی با حضور مسئولین بهداشتی مراکز جمع آوری شیر ، متصدیان مراکز عرضه و رانندگان حامل شیر خام ، در اداره دامپزشکی شهرستان قزوین برگزار گردید و در این نشست به نقاط بحرانی که در کیفیت تولیدی شیر خام تاثیر مستقیم دارد پرداخته شد.
دکتر عیسی غیاث یزدی افزود: اصول مرتبط با بهداشت فردی ، سیستم شیردوشی در هنگام شیردوشی ، رعایت بهداشت مخازن نگهداری شیر و ماشین های حمل شیر و استفاده صحیح از سیستم شستشوی اسید – باز و رعایت زنجیره سرد از هنگام تولید تا تحویل در مراکز جمع آوری شیر از جمله مواردی بود که در این جلسه به آن پرداخته شد..
دکتر یزدی در پایان به مردم توصیه کرد ، پس از خرید شیر فله، برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مشترک حتما شیر را جوشانده وپس از جوشاندن در محیط خنک نگهداری نمایند.
نظر دهید