• 1394/04/29 - 12:00
  • تعداد بازدید : 46
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آموزش بهداشت فرآورده های خام دامی در آبیک

  دوره آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی برای متصدیان رستورانهای شهرستان آبیک توسط اداره دامپزشکی برگزار شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت: دوره آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی در رستورانها با توضیحات دکتر اقدمی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین مبنی بر اینکه گوشت قرمز ومرغ مصرفی حتما باید از کشتارگاههای مجاز استان تهیه گردد،عدم نگهداری تخم مرغ در دمای محیط ،عدم انجماد فرآورده دیفراست شده،استفاده از رنگهای مجاز برای فرآوری فرآورده های خام دامی و... همراه با توضیحات کارشناس دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

 

دکترمرتضی یعقوبی تصریح کرد: با توجه به تغییر سبک و شیوه زندگی افراد جامعه ،مصرف مواد غذایی در خارج از منزل رو به افزایش بوده و رستورانها نقش مهمی در ارتقای سطح سلامت شهروندان  ایفاء می نمایند.

 بنابراین عدم رعایت  ضوابط بهداشتی دامپزشکی در تهیه و فرآوری فرآورده های خام دامی مصرفی رستورانها غیر قابل قبول بوده و سایر جنبه های حفظ سلامت مصرف کنندگان مانند پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی(با مصرف مواد غذایی سالم) و غیره نیز می بایست مد نظر قرار گیرد. 
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 231344
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه