• 1396/07/18 - 12:00
  • تعداد بازدید : 81
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آموزش ضوابط بهداشت فرآورده های خام دامی درمدارس قزوین

نحوه رعایت اصول بهداشتی در تهیه و مصرف فرآورده های خام دامی(تخم مرغ،مرغ ، ماهی ، گوشت) توسط کارشناسان دامپزشکی قزوین آموزش داده شد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین صبح امروز به مناسبت هفته دامپزشکی کارشناسان دامپزشکی به یکی از مدارس سطح شهر مراجعه و نسبت به ارائه آموزشهای لازم در تهیه و مصرف فرآورده های خام دامی اقدام نمودند.

محمد فرحی مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین اظهار داشت:یکی از برنامه های اداره کل دامپزشکی استان قزوین ارائه ضوابط بهداشتی و پیشگیری از طریق چاپ پوستر، بروشور، پمفلت ، ارائه پیامکهای آموزشی برای اطلاع عموم مردم از نحوه تهیه و مصرف فرآورده های خام دامی چرا که معتقدیم همواره پیشگیری مقدم بر درمان است.

فرحی اظهار کرد:مخاطب برنامه های اطلاع رسانی دامپزشکی از راهکارهای پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک و همچنین بیماریهای منتقله ازطریق غذا در تمامی سطوح از کودکان در سنین ابتدایی تا افراد تحصیلکرده را در بر می گیرد و به فراخور اطلاعات آنها، آموزشهای لازم ارائه می شود.

فرحی افزود:در پایان این کارگاه آموزشی با مساعدت شرکت تلاونگ به مناسبت روز جهانی تخم مرغ ، محصولات این شرکت به دانش آموزان هدیه داده شد
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 231881
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه