• 1396/02/27 - 12:00
  • تعداد بازدید : 62
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

استقبال مدیران تالارها و رستورانهای قزوین از کارگاه بهداشت فرآورده های خام دامی

متولی بهداشت و تایید سلامت فرآورده های خام دامی(گوشت، مرغ، ماهی) مصرفی در رستورانها، دامپزشکی است.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین هدف از تشکیل  کارگاه آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی را ارتقاء سطح بهداشت در رستورانها عنوان کرد و افزود: با عنایت به بازدید های صورت گرفته توسط کارشناسان دامپزشکی ، مواردی از روشهای غیر اصولی تهیه و نگهداری فرآورده های خام دامی در رستورانها مشاهده ودر همین راستا مقرر شد کارگاه آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی برگزار شود.

دکتر عیسی غیاث یزدی اظهار داشت: روز سه شنبه مورخ 26/2/96 تعداد 70 نفر ازمدیران تالارهای پذیرایی ، رستورانها وغذاپزیهای سطح شهر قزوین در کارگاه آموزشی  با عنوان اصول بهداشت فرآورده های خام دامی که توسط اداره دامپزشکی با همکاری اتحادیه رستوران و تالارهای پذیرایی برگزار شد شرکت کردند.

در این کارگاه آموزشی که تدریس آنرا آقایان دکتر حمیده کیش و مهندس بابایی بر عهده داشتند،  بر تهیه فرآورد ه های خام دامی از مراکز مورد تایید دامپزشکی به همراه بسته بندی معتبر که دارای مهر دامپزشکی و تاریخ تولید و انقضاء باشد تاکید و به مدیران رستورانها توصیه شد: برای نگهداری گوشت و مرغ وماهی در فریزر از محصولات منجمد مورد تایید دامپزشکی استفاده نمایند چراکه منجمد کردن فرآورده های خام دامی در رستورانها غیر اصولی بوده و موجب افت کیفیت و بالا رفتن بار میکروبی گوشت خواهد شد.

در پایان این کارگاه آموزشی جلسه پرسش و پاسخ برگزار و مقرر شد جلسات مشترک با حضوران رؤسای اتحادیه های ذیربط تشکیل گردد.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230660
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه