• 1397/10/17 - 10:36
  • تعداد بازدید : 433
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اقدامات دامپزشكی قزوین در راستای تولید گوشت مرغ سالم

 

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین ضمن اعلام این خبر افزود: گوشت مرغ یکی از فرآورده های پروتئینی اساسی در سبد خانوار محسوب می­شود  و بر همین اساس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین تمام تلاش خود را در راستای تامین گوشت مرغ سالم برای هموطنان عزیز به کار گرفته و کارشناسان این اداره به صورت تمام وقت کلیه مراحل تولید گوشت مرغ اعم از پرورش، حمل، کشتار، فروش در واحدهای عرضه را کنترل می­کنند.

دکتر مهدی جلوخانی درخصوص ویژگی­های گوشت مرغ تازه گفت: گوشت مرغ تازه دارای رنگ پوست سفید مایل به زردکمرنگ ( کهربایی)، بدون هرگونه تغییر رنگ ، عاری از هرگونه بوی غیر طبیعی مثل ترشیدگی و گندیدگی و تعفن می­باشد.

این مقام مسئول همچنین تاكید كرد فروش مرغ بصورت فله و خارج از بسته بندی ممنوع بوده و همچنین مرغ می بایست در حضور مشتری از بسته بندی دارای تاریخ تولید و انقضای معتبر خارج شده و سپس قطعه بندی شود.

وی در ادامه تاکید كرد: مصرف كنندگان گوشت مرغ در هنگام خرید هر گونه فرآورده خام دامی به تاریخ تولید و انقضا محصول توجه كرده و در صورت مشاهده فروش گوشت مرغ با شرایط نامناسب سریعاً موارد را از طریق سامانه پبامكی 50001512 به اداره دامپزشکی گزارش داده تا در اسرع وقت برخورد قانونی لازم با متصدی واحد متخلف صورت پذیرد

  • گروه خبری : اخبارشهرستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 4555
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه