• 1394/01/31 - 12:00
  • تعداد بازدید : 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اقدامات دامپزشکی قزوین در ارتباط با کنترل بهداشتی شیر خام در سال 1393

نظر به اهمیت سلامت و بهداشتی بودن شیر خام و تخصیص بخش قابل توجهی از تولید فرآورده های خام دامی به این ماده غذایی، اداره کل دامپزشکی قزوین در سال 93 اقداماتی در ارتباط با نظارت فزونتر بر شیر خام را بعمل آورد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین در خصوص اقدامات دامپزشکی در ارتباط با کنترل شیر خام گفت: افزایش تعاملات بین بخشی دستگاههای اجرایی ذیربط ، بازدید از مراکز جمع آوری شیر و واحدهای تحت پوشش ، 277 مورد نمونه برداری، با هدف ارزیابی میزان کلی باکتریها(TC) و سلول های سوماتیک(SCC) ،63 مورد نمونه برداری شیر به منظور پایش آفلاتوکسین M1 ، اخذ 48 مورد نمونه خوراک دام برای پایش آفلاتوکسین B1 ، بازدید از7 واحد صنعتی تولیدشیر پاستوریزه استان و برگزاری کلاسهای آموزشی بهداشت شیر در روستاها از جمله این اقدمات بوده است.

 دکتر راول غلامپور اقدمی همچنین به بررسی شیرهای فله عرضه شده در مراکز عرضه سطح شهر از نظر بیماری تب مالت و نیز نمونه برداری و انجام آزمایشات از شیر پاستوریزه توزیعی در مدارس استان برای ردیابی آفلاتوکسین خبر داد و ابراز امیدواری کرد با تشکیل کمیته ارتقاء بهداشتی شیر خام در استان (که به ریاست یکی از معاونین استانداری قزوین در اواخر فروردین ماه تشکیل گردیده) و پیگیری اجرایی نمودن مصوبات آن ، گامهای جدی تری در ارتباط با بهداشت شیر خام در استان طی سال 1394 برداشته شود.

یادآوری می گردد استان قزوین سالیانه میزان 420 هزار تن شیر خام تولید می نماید.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 229975
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه