انجام پایش لبنیات در استان قزوین
بیماری تب مالت یا بروسلوز به عنوان یکی از مهمترین بیماریهای مشترک انسان و دام محسوب میگردد.
رئیس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت : باکتری بروسلا ایجاد کننده بیماری بروسلوز(تب مالت) است، که می تواند از طریق فرآورده های لبنی آلوده انسان را مبتلا به بیماری کند.
دکتر ثوره جلیل ابراهیم تصریح کرد: فرآورده هایی که در طول تولید به حرارت پاستوریزاسیون نرسیده باشند، می توانند این باکتری را در خود حفظ کرده و باعث انتقال بیماری گردند.
دکتر جلیل ابراهیم افزود: هم اکنون در استان قزوین در طرحی مشترک بین علوم پزشکی قزوین و دامپزشکی استان ، فرآورده های لبنی استان قزوین از سراسر استان جمع آوری و در آزمایشگاه مرکزی تشخیص مورد آزمایش قرار می گیرند.
گفتنی است ،از ابتدای سال 96 تاکنون 207 مورد از فرآورده های لبنی شامل پنیر، کره محلی ، خامه و ... مورد آزمایش و بررسی قرار گرفته اند.
نظر دهید