• 1395/02/12 - 12:00
  • تعداد بازدید : 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید مستمر دامپزشکی قزوین از سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی

کلیه سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی به صورت مستمر مورد پایش قرار می گیرند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین با اشاره به این موضوع که نگهداری و افزایش طول عمر فرآورده های خام دامی یکی از دغدغه های تولید کنندگان صنایع غذایی می باشد افزود: با توجه به وجود تعداد قابل ملاحظه ای سردخانه نگهداری فرآورده خام دامی در مراکز تولید و مصرف شهرستان قزوین، کارشناسان نظارت بر بهداشت مواد غذایی این اداره به صورت مستمر نسبت به بررسی وضعیت سردخانه ها اقدام می نمایند.

وی افزود: معمولا انجماد فرآورده های دامی در سرمای حدود 35 درجه زیرصفر و در تونل های خاص به سرعت انجام می شود و سپس به سردخانه های منفی ۱۸ درجه منتقل می گردد لذا در مواردی متصدیان واحدها این موضوع را رعایت نکرده و اقدام به منجمد نمودن گوشت قرمز و مرغ در دماهای غیر استانداردمی نمایند که این امر می تواند سبب فساد فرآورده گردد.

 دکتر غیاث یزدی در خاتمه گفت: در بازدید های صورت گرفته توسط کارشنان این اداره موارد تخلف از جمله خاموش کردن سردخانه، دمای نامناسب نگهداری فرآورده های خام دامی، وجود فرآورده های تاریخ مصرف گذشته و ... گزارش گردید که حسب مورد اقدام به تذکر به واحدها و یا معدوم سازی محموله گردید
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 231045
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه