بازدید مشترک دامپزشکی آوج با دیگر دستگاه های اجرایی شهرستان

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان آوج گفت : در راستای ارتقای امنیت بهداشتی ، نظارت هر چه بیشتر و تسهیل در ارائه خدمات به هموطنان عزیز در ایام تعطیلات تابستان، بازدید مشترکی از رستوران ها و واحد های پذیرایی بین راهی و شهری هفته گذشته توسط کارشناسان ادارات صنعت ومعدن تجارت،پلیس امنیت عمومی،اداره گردشگری و میراث فرهنگی،مرکز بهداشت و درمان و اداره دامپزشکی شهرستان آوج صورت گرفت.
دکتر امین یوسفی گفت:طی این بازدید مشترک از 20 باب رستوران بازدید به عمل آمد و در خصوص مواردی از قبیل رعایت بهداشت و نظافت رستوران ،یخچال نگهداری فراورده های خام دامی،استفاده از روپوش، دستکش و کلاه در حین کار تذکرات لازم داده شد.
دکتر یوسفی گفت: با عنایت به لزوم توجه سلامت فراورده های خام دامی و عرضه ی آنها، بخصوص در فصل تابستان،از متصدیان واحد های رستوران ها و واحدهای پذیرایی خواسته شد نهایت توجه را به مسایل بهداشتی معطوف نمایند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آوج همچنین با تاکید بر تشدید نظارتهای بهداشتی در ماه مبارک رمضان افزود:
با عنایت به آغاز ماه مبارک رمضان و ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید،توزیع و عرضه ی فرآورده های خام دامی و در راستای ارتقای سلامت و بهداشت مصرف کنندگان، اکیپ های نظارتی اداره دامپزشکی آوج تشدید نظارتهای بهداشتی رااز آغاز ماه مبارک رمضان در سطح شهرستان آغاز نموده اند.
دکتر یوسفی افزود:شهرستان آوج با دارای20 باب رستوران،17 باب قصابی،16 باب مرغ فروشی و 8 باب جگرکی و کباب پزی می باشد که کنترل این واحدها از اهمیت بالایی برخوردار است.
دکتر یوسفی در پایان گفت :اداره دامپزشکی آوج دارای دو اکیپ نظارتی در سطح شهرهای آوج و آبگرم است که در 4ماهه ابتدای سال، 420 مورد بازدید از واحد های صنفی به عمل آورده اند و در این بازرسی ها مقدار 48 کیلوگرم انواع فراورده های خام دامی ضبط ومعدوم و یک واحد صنفی مرغ فروشی به دلیل عدم رعایت بهداشت عمومی و تکرار تخلفات به مراجع قضایی معرفی گردیده است.
نظر دهید