تخم مرغ فاسد عامل پلمپ قنادی در قزوین شد

یک واحد شیرینی پزی در شهرستان قزوین به علت عدم رعایت شرایط بهداشتی در نگهداری تخم مرغ و استفاده از مواد اولیه فاسد در تهیه زولبیا و بامیه پلمپ شد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: در ماه مبارک رمضان علاوه بر بازدیدهای مستمر واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ، اکیپ های گشت مشترک با سایر دستگاه های نظارتی نیز تشکیل شده که به صورت اختصاصی به بررسی شرایط بهداشتی واحدهای قنادی و حلیم پزی می پردازند.
دکتر عیسی غیاث یزدی با اشاره به حضور قاضی کشیک تعزیرات در این اکیپ افزود: در بازدید های صورت گرفته روز گذشته یک واحد شیرینی پزی که اقدام به استفاده از تخم مرغ های فاسد در شرایط غیر بهداشتی می نمود ، با نظر کارشناس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی و دستور قاضی کشیک تعزیرات حکومتی ، پلمپ و پرونده متخلف به مراجع قضایی ارسال شد.
این مقام مسئول با اشاره به الزام مصرف کنندگان عمده تخم مرغ به رعایت نکات بهداشتی در زمینه نگهداری این فرآورده خام دامی ، به توزیع کنندگان و مصرف کنندگان عمده این محصول توصیه کرد: دمای مناسب را برای نگهداری این فرآورده خام دامی تامین نمایند چراکه نگهداری تخم مرغ در دمای محیط موجب فساد آن خواهد شد
نظر دهید