تشخیص سالمونلا و اشرشیاکلی در دامپزشکی قزوین با استفاده از تکنیک PCR
امکان تشخیص سالمونلا واشرشیا کلی در فرآورده های خام دامی توسط آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی اداره کل دامپزشکی استان قزوین با استفاده از تکنیکPCR فراهم شد
رئیس آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: با توجه به اهمیت باکتری سالمونلا در بهداشت مواد غذایی(گاستروآنتریت در انسان) و صنعت پرورش طیور، آزمایشگاه کنترل کیفی اداره کل دامپزشکی استان قزوین امکان تشخیص جنس سالمونلا را با بهرهگیری از تکنیک PCR (با استفاده از ژن اختصاصی آن) در سطح استان فراهم نمود، همچنین پیرو اقدامات صورت گرفته در بخش مولکولی آزمایشگاه مرجع استان امکان تشخیص باکتری اشریشیاکلی در فرآورده های خام دامی با استفاده از پرایمرهای ژن اختصاصی این باکتری فراهم گردید.
دکتر علی رضایی افزود:علاوه بر موارد ذکر شده،تشخیص مولکولی موارد ذیل نیز در بخش مولکولی آزمایشگاه مرجع استان صورت می گیرد:
تشخیص مولکولی سویهH5 آنفلوانزای پرندگان
تشخیص مولکولی سویه H7آنفلوانزای پرندگان
تشخیص مولکولی بیماری نیوکاسل(ویروس حاد و تحت حاد)
تشخیص مولکولی هویت گوشت 6 گونه حیوانی
لازم به ذکر است آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی اداره کل دامپزشکی استان قزوین یکی از4 آزمایشگاه مرجع دامپزشکی در سطح کشور می باشد.
نظر دهید