تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی قزوین بر سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین ، از طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر سردخانههای رستورانها و اماکن تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی خبر داد.
دکتر عیسی غیاث یزدی با اعلام این خبر گفت: تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی با هدف ارتقاء سطح بهداشت و سلامت شهروندان صورت می گیرد.
این مقام مسئول به بازدیدهای مستمر واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی از مراکز تحت پوشش اشاره کرد و افزود: بازرسین بهداشتی دامپزشکی در بازدیدهای خود نظارت بر سردخانه های نگهداری را تشدید می کنند.
دکتر یزدی خاطر نشان کرد: در اجرای این طرح سردخانه نگهداری درکلیه مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، رستوان ها و مراکز پذیرایی، فروشگاه های زنجیره ای، دانشگاه ها، مراکز نظامی بازرسی بهداشتی قرار میگیرند.
وی تصریح کرد: فرآورده های خام دامی منجمد موجود در سردخانه های رستورانها ،مراکز دانشگاهی و ... باید دارای تاریخ تولید و انقضاء بوده و مبدا تولید آن مشخص باشد ضمن اینکه کارشناسان دامپزشکی قزوین هم اطلاعات لازم را در خصوص نحوه نگهداری و چیدمان فرآورده های خام دامی در سردخانه های نگهداری به متصدیان مربوطه ارائه می دهند.
وی تصریح کرد: فرآورده های خام دامی منجمد موجود در سردخانه های رستورانها ،مراکز دانشگاهی و ... باید دارای تاریخ تولید و انقضاء بوده و مبدا تولید آن مشخص باشد ضمن اینکه کارشناسان دامپزشکی قزوین هم اطلاعات لازم را در خصوص نحوه نگهداری و چیدمان فرآورده های خام دامی در سردخانه های نگهداری به متصدیان مربوطه ارائه می دهند.
نظر دهید