• 1396/03/13 - 12:00
  • تعداد بازدید : 127
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تمامی کشتارگاههای صنعتی دام استان قزوین مجهز به پیش سردکن می باشند.

دکتر سید بهمن نقیبی مدیر کل دامپزشکی استان قزوین با بیان این مطلب که در حال حاضر در استان قزوین 3 کشتارگاه فعال دام وجود دارد، اعلام کرد:هر سه کشتارگاه استان از چندین سال قبل مجهز به پیش سردکن می باشند و لذا هیچگونه نگرانی بابت گوشت استحصالی از آنان از لحاظ آلودگی به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) وجود ندارد و هم استانی های محترم می توانند با اطمینان خاطر نسبت به مصرف آن اقدام نمایند. 

وی به تمامی عرضه کنندگان گوشت قرمز در استان توصیه کرد: گوشت مورد نیاز خود را صرفاً از دامهای کشتار شده در کشتارگاههای استان که ممهوربه مهر نظارت بهداشتی دامپزشکی و لیبل می باشند تهیه  و اکیداً از خرید و فروش لاشه های حاصل از کشتار غیر مجاز تحت هر عنوان خودداری نمایند.

این مقام مسئول افزود: در صورت مشاهده و یا گزارش هر گونه تخلفی در این ارتباط با متخلفین بطور قاطع برخورد خواهد شد.

هم استانی های محترم نیز در هنگام خرید گوشت تازه از لیبل دار بودن لاشه و ممهور بودن به مهر نظارت بهداشتی دامپزشکی اطمینان حاصل نموده و سپس اقدام به خرید نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این ارتباط در اسرع وقت ضمن تماس با سامانه ارتباطی 1512 یا سامانه پیامکی 50001512 ، مراتب را به اداره کل دامپزشکی استان قزوین اطلاع رسانی نمایند. وی افزود از آنجائیکه بیماری تب کریمه- کنگو در جمعیت دامی علایم خاصی ندارد از عموم مردم درخواست می شود از کشتار دامها برای قربانی و نذورات در منازل خودداری و در صورت نیاز نسبت به انتقال دام به کشتارگاه جهت کشتار اقدام و نسبت به نگهداری لاشه به مدت 24 ساعت در یخچال قبل از مصرف اقدام نمایند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 231359
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه