• 1395/07/07 - 12:00
  • تعداد بازدید : 52
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی دامپزشکی آبیک برای تهیه ماهی سالم

ماهی ماده غذایی بسیار ارزشمندو فساد پذیر است که برای حفظ سلامتی لازم است شهروندان در انتخاب ماهی سالم دقت کافی داشته باشند

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک با تاکید بر اینکه ماهیها برای نگهداری در مراکز عرضه باید در یخ مناسب و کافی نگهداری گردیده و در معرض گرد و غبار، حشرات  و نور خورشید نباشند، گفت :از عموم مردم درخواست می شود که انواع آبزیان را از مرکز معتبر سطح شهر خریداری کرده و در هنگام خرید ماهی تازه به یک سری نکات بهداشتی توجه داشته باشند .

دکتر مرتضی یعقوبی درباره چگونگی تشخیص ماهی تازه از ماهی فاسد عنوان کرد: منظره عمومی ماهی تازه باید درخشنده و بدن آن دارای صلابت نعشی و قوام مناسب باشد سطح خارجی ماهی تازه نمناک و بدون ترشح غیرطبیعی است.. قوام گوشت در ماهی سالم سفت و سخت بوده و اثر انگشت روی آن باقی نمیماند. فلس ماهی سالم محکم، چسبنده به پوست، درخشان و مرطوب است. ماهی تازه دارای چشمهای درخشان شفاف است که تمام حدقه را فرا گرفته و عنبیه نیز زرد طلایی است و در ماهیهای تازه آبشش ها مرطوب و به رنگ قرمز روشن هستند. ولی در ماهیهای فاسد آبششها مرطوب نبوده و رنگی خاکستری دارند. ماهیهایی که تازه هستند تقریبا بوی مطبوعی دارند و اگر از آبهای شیرین صید شده باشند بوی گیاهان آبزی همان منطقه را می دهند

وی اظهار کرد: ماهی تازه دارای شکم سفت، رنگ و جلای طبیعی و ماهی فاسد دارای شکمی نرم و برآمده و دارای لکه و خط آبی یا سبز روی خط شکمی است و مشاهده این لک روی شکم ماهی بهترین دلیل برای فاسد بودن آن است

ایشان در ادامه ضمن اعلام نظارتهای مستمر بازرسان این اداره بر عرضه گوشت ماهی  از شهروندان درخواست نمود ضمن خودداری تهیه ماهی از فروشندگان دوره گرد بامشاهده  هرگونه تخلف احتمالی در عرضه این محصول با اداره دامپزشکی شهرستان مربوطه تماس گرفته تا با متخلفین بر خورد قانونی صورت پذیرد.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230396
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه