توصیه های دامپزشکی بوئین زهرا در خصوص بهداشت مرغ و ماهی

با عنایت به شروع فصل سرما ،خاموش کردن یخچالهای نگهداری مرغ و ماهی در مراکز عرضه به دلیل تغییرات دمایی و انتقال آلودگی به فرآورده های خام دامی ممنوع است.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا همزمان با آغاز فصل سرما به متصدیان مراکز عرضه مواردی را متذکر شد:
1. قطعه بندی مرغ توسط واحد های عرضه (ران و سینه کردن ) و خارج کردن مرغ از حالت بسته بندی و فروش آن به صورت فله ممنوع می باشد
2. در صورت درخواست خریدار نسبت به قطعه بندی مرغ ، تنها در حضور وی قطعه بندی صورت گرفته و بطور کامل تحویل گردد.
3. گوشت بوقلمون باید به صورت قطعه بندی شده و در بسته بندی مجاز عرضه گردد و هرگونه فروش لاشه کامل بوقلمون و یا قطعه بندی آن در واحد ممنوع می باشد .
4. عرضه مرغ فله باید در بسته بندی های کشتارگاه و با تاریخ تولید و پلمپ انجام گردد .
5. در موارد زنده فروشی ماهی ، صید ماهی تنها در حضور مشتری و به تعداد درخواست انجام شده و از صید بیش از حد ماهی خودداری گردد
6. فرآورده های خام دامی هرچه سریعتر به یخچال انتقال داده شده و از عرضه در خارج از یخچال خودداری گردد
7. برودت 0 تا 4 درجه برای فرآورده های خام دامی تازه و ماهی و 18- برای فرآورده های منجمد تامین گردد.
8. از نگهداری آلایش حذفی و فرآورده های تاریخ گذشته در مراکز عرضه به هر عنوان خودداری گردد.
9. از منجمد کردن فرآورده های تازه و دیفراست فرآورده های منجمد خودداری گردد
دکتر مهدی مهرزاده در پایان از عموم مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف احتمالی ، مراتب را از طریق شماره 4 رقمی 1512 و یا سامانه پیامکی 50001512 به اداره کل دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند
نظر دهید