• 1396/01/26 - 12:00
  • تعداد بازدید : 67
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توصیه های دامپزشکی قزوین در خصوص شیر فله

تعدادی از شهروندان قزوینی نگرانی هایی درباره سلامت فرآورده های شیر داشتند که آن ها را در قالب پیامک و تماس های تلفنی بیان کردند و این دغدغه ها با تیم کارشناسی اداره دامپزشکی شهرستان در میان گذاشته شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: عمده نگرانی ها و شیب بیماری های مشترک قابل انتقال از طریق شیر خام بیشتر متمایل به تب مالت است وتوصیه بر این است که مردم از فرآورده های لبنی غیر پاستوریزه استفاده نکنند.

دکتر عیسی غیاث یزدی ضمن تاکید بر لزوم استفاده از شیر و لبنیات پاستوریزه از مردم خواست تا در صورت استفاده از شیر فله به موارد ذیل توجه نمایند :

1.       حتما شیر را به مدت 20 دقیقه بجوشانند

2.       در صورت تهیه پنیر و سایر فرآورده های شیر حتما از نوع فرآوری آن اطمینان حاصل نمایند ( اینکه حتما از شیر پخته شده تهیه شده باشد )

3.       در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مبنی بر آلودگی شیر به خونابه و یا بوی بد شیر و یا فساد زود هنگام از مصرف آن خودداری نمایند.

4.       شیر تهیه شده حتما باید در سردخانه نگهداری و  عرضه گردد.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 231042
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه