تولید 435 هزارکیلوگرم گوشت سفید در شهرستان آوج
 copy.jpg)
350 هزار قطعه نیمچه گوشتی از ابتدای سال 93 در کشتارگاه طیور آبگرم کشتار شد.
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان آوج گفت : از ابتدای سال 93 بیش از 350 هزار قطعه مرغ در کشتارگاه تاک مرغ واقع در شهر آبگرم کشتار شده ، که با توجه به این حجم کشتار در حدود 435 هزارکیلوگرم گوشت سفید و انواع فرآورده های آلایشی بسته بندی روانه بازار مصرف گردیده است.
دکتر امین یوسفی افزود : تولیدات روزانه در کشتارگاه آبگرم علاوه بر تامین گوشت سفید در سطح شهرستان آوج، به بازار مصرف استان های مجاور نیز ارسال می گردد.
کشتارگاه تاک مرغ آبگرم تنها کشتارگاه مرغ موجود در سطح شهرستان آوج می باشد که فعالیت مجدد خود را از نیمه دوم سال 92 زیر نظر ناظرین بهداشتی وشرعی اداره دامپزشکی آوج آغاز نمود.
دکتر یوسفی افزود : با توجه به موقعیت ویژه ی شهرستان آوج در استان قزوین، که در مسیر ترانزیت استان هایی غربی کشور قرار گرفته است و نظر به اینکه حجم بالایی از مرغداریها را داراست ، لذا پتانسیل مناسبی را در تولید گوشت سفید و انواع فراورده های آلایشی بسته بندی شده دارد.
نظر دهید