دامپزشکی آبیک در خصوص تهیه جوجه کباب آماده هشدار داد

تهیه مرغهای فله فرآوری شده به منظور جوجه کبابی مورد تایید دامپزشکی نیست
حتی المقدور گوشت مرغ فراوری شده مانند جوجه کباب زعفرانی را در منزل تهیه کنند و در غیر این صورت تنها این قبیل فراوردهها را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
دکتر یعقوبی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت: با توجه به این که تاریخ مصرف مرغ تازه 72 ساعت بوده ، برخی از فروشندگان بعد از گذشت این تاریخ، مرغ را بهع صورت غیر بهداشتی در فروشگاه قطعه بندی و با افزودن ماده شیمیایی رنگی، زعفرانی کرده و به عنوان مرغ جوجه کبابی به فروش می رسانند که این اقدام تهدیدی برای سلامت خریداران می بوده و مورد تایید دامپزشکی نیست.
دکتر مرتضی یعقوبی با اشاره به ماده 31 قانون تعزیرات حکومتی در زمینه فراوری انواع گوشت، یادآور شد: هرگونه قطعهبندی، بیاستخوان کردن، فیله کردن، شنیسل، جوجه کباب و زعفرانی کردن گوشت خارج از ضوابط سازمان دامپزشکی کشور، ممنوع و تنها در صورت اخذ مجوزهای لازم از دامپزشکی مجاز است و در صورت مشاهده موارد مشابه ، توسط بازرسین بهداشتی دامپزشکی شهرستان با متخلفین برخورد قانونی بعمل خواهد آمد.
دکتر یعقوبی ادامه داد: بر همین اساس فرآوری گوشت مرغ نیز تنها در مراکز بستهبندی دارای پروانه بهداشتی بهرهبرداری از دامپزشکی که زیر نظر مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی مشغول فعالیت باشند، قانونی و بلامانع است.
این مقام مسئول درباره مشخصات گوشت مرغ فرآوری شده غیرمجاز و خطرات مصرف آن، اظهار کرد: این محصولات فاقد بستهبندی بهداشتی و برچسب مشخصات بوده و در نتیجه هیچگونه اطلاعاتی از قبیل شرایط تولید، نحوه نگهداری، تاریخ تولید و انقضاء محصول در دسترس نبوده و امکان استفاده از رنگهای غیر مجاز در محصولات محتمل می باشد.
یعقوبی در پایان به عموم مردم توصیه کرد: حتی الامکان با تهیه گوشت تازه مرغ، آن را در منزل و تحت شرایط بهداشتی و به صورت خانگی فرآوری کرده و یا در صورت تمایل به خرید محصولات آماده و صنعتی، در هنگام خرید به شرایط بستهبندی ، برچسب مشخصات شامل :تاریخ تولید ، تاریخ انقضا و منجمد یا تازه بودن محصول دقت نمایند.
اداره کل دامپزشکی استان قزوین بارها نسبت به عدم خرید مرغهای جوجه کبابی فله ، هشدار داده است.
نظر دهید