• 1392/12/18 - 12:00
  • تعداد بازدید : 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئيس اداره بهداشت ومديريت بيماريهاي آبزيان اداره كل دامپزشكي استان قزوين خبرداد:

رعایت نكات بهداشتی در نگهداری ماهی قرمز سفره هفت سین

اداره كل دامپزشكی استان قزوین از مردم خواست تا جهت پیشگیری از بروز بیماریهای مشترك ، نكات بهداشتی را در نگهداری ماهیان قرمز رعایت نمایند. 


 

رئیس اداره مبارزه با بیماریهای طیور و آبزیان اداره كل دامپزشكی استان قزوین درخصوص رعایت نكات بهداشتی در زمان نگهداری ماهی قرمز گفت: با توجه به فرا رسیدن ایام پایانی سال و تهیه ماهی قرمز توسط مردم، برای استفاده در سفره هفت سین، لازم است نكات بهداشتی از جمله عدم دستكاری ماهی قرمز توسط كودكان و جدا سازی ماهیان بیمار از ماهیان سالم وضدعفونی ظروف نگهداری ماهی قرمز اقدام گردد.

دكترمجید رضا شكری همچنین در خصوص اصول نگهداری ماهی قرمز گفت: مناسب ترین دما برای پرورش ماهی قرمز بین 10 تا 25 درجه سانتی گراد می باشد و در دمای بالای 25 درجه سانتی گراد، آسیب پذیر می باشندو تغییرات ناگهانی دما نیز می تواند باعث مرگ ماهی شود.

ماهی قرمز بایستی با غذاهای كم پروتئین و سرشار از كربوهیدرات تغذیه شود و بهتر است كه غذا در سطح آب شناور بماند. به ماهی قرمز بایستی دو بار در روز غذا داد و غذا دهی به اندازه ای باشد كه در مدت یك یا دو دقیقه آن را مصرف نماید غذا دهی بیش از حد باعث انباشته شدن مواد آلی و دفعی و در نتیجه مسمومیت ماهی خواهد شد.

 در رابطه با آب مورد استفاده نیز بایستی نسبت به كلر زدایی آب شهری اقدام گردد به صورتیكه، 48 ساعت قبل از ورود ماهی، آب در ظروف دهان گشاد نگهداری گردد.

در ضمن لازم به ذكر است در سال جاری با توجه به هماهنگی بعمل آمده با شهرداری قزوین ، كلیه مراكز مجازعرضه ماهی قرمز دارای مجوز بهداشتی از این اداره كل می باشند واین اداره كل نیز نسبت به توزیع رایگان مواد ضدعفونی در بین این مراكز وارائه آموزشهای لازم جهت متصدیان این غرفه ها اقدام می نماید.

منبع خبر:روابط عمومی اداره كل دامپزشكی استان قزوین



برای دیدن عكسهای بیشتر كلیك كنید
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 231766
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه