• 1394/10/20 - 12:00
  • تعداد بازدید : 54
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

شهروندان محترم ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید قربان به اطلاع می رساند، به منظور پیشگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام در زمان ذبح دام قربانی نکات ذیل را رعایت نمایید:

1 – کشتار و قربانی دام ترجیحا در کشتارگاه های مجاز

2 – تهیه دام سالم از مراکز مورد تائید

3 – هماهنگی جهت حضور کارشناسان دامپزشکی قبل از کشتار جهت نظارت بهداشتی بر لاشه دام های قربانی از طریق تماس با سامانه 1512

4 – نگهداری لاشه های قربانی به مدت 24 ساعت در یخچال قبا از مصرف

قراردادن ضایعات حاصل از دام قربانی در کیسه های محکم و مناسب و انداختن در سطل های زباله در دار .
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230141
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه