شهروندان محترم ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید قربان به اطلاع می رساند، به منظور پیشگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام در زمان ذبح دام قربانی نکات ذیل را رعایت نمایید:

1 – کشتار و قربانی دام ترجیحا در کشتارگاه های مجاز
2 – تهیه دام سالم از مراکز مورد تائید
3 – هماهنگی جهت حضور کارشناسان دامپزشکی قبل از کشتار جهت نظارت بهداشتی بر لاشه دام های قربانی از طریق تماس با سامانه 1512
4 – نگهداری لاشه های قربانی به مدت 24 ساعت در یخچال قبا از مصرف
قراردادن ضایعات حاصل از دام قربانی در کیسه های محکم و مناسب و انداختن در سطل های زباله در دار .
نظر دهید