قابلیت تشخیص زعفران درجوجه زعفرانی توسط کارشناسان دامپزشکی قزوین
تشخیص زعفران در جوجه های زعفرانی با استفاده از تکنیک HPLC در آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی اداره کل دامپزشکی استان قزوین فراهم شد.
رئیس آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی اداره کل دامپزشکی قزوین با اعلام این خبر افزود:به منظور حفاظت از سلامت عمومی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان و همچنین جلوگیری از به کاربردن رنگهای مضر در گوشت مرغ( زعفرانی نمودن)، آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی استان قزوین اقدام به ابداع روشی نموده که بر اساس آن و با استفاده از تکنیک بسیار دقیق کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) می توان رنگ طبیعی زعفران را از سایر رنگهای شیمیایی و طبیعی تفریق نمود.
دکتر علی رضایی گفت:شایان ذکر است تا کنون در هیچ منبعی استفاده از این روش ذکر نگردیده و این متد برای اولین باردر استان قزوین بکار برده می شود.
نظر دهید