نظارت دامپزشکی آوج بر 700 هزار قطعه جوجه ریزی
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آوج گفت: بیش از 700 هزار قطعه جوجه یکروزه از ابتدای سال جاری تحت نظارت بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی آوج در واحدهای مرغداری گوشتی این شهرستان وارد سالنهای پرورش طیور شده است.

دکتر یوسفی در این خصوص اظهار داشت: با هدف تأمین امنیت و سلامت گوشت مرغ، تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از گلههای مرغ مادر، کارخانجات جوجه کشی، حمل و نقل بهداشتی، واکسیناسیون، پرورش، کشتار و بستهبندی، توسط کارشناسان دامپزشکی در حال رصد میباشد.
وی افزود: با صدور 43 مورد مجوز بهداشتی، تعداد 723 هزار و 400 قطعه جوجه در 24 واحد پرورش مرغ گوشتی در شهرستان آوج جوجهریزی انجام شده که با توجه به روند افزایش نظارت بهداشتی دامپزشکی شاهد کاهش بیماری در این واحدهای صنعتی بودهایم.
یوسفی با بیان اینکه صدور مجوز بهداشتی جوجهریزی مستلزم رعایت موارد بهداشتی از سوی مرغداران میباشد، تصریح کرد: جمع آوری، نگهداری، فرآوری و حمل و نقل بهداشتی کود، رعایت حداقل فاصله استاندارد جوجهریزی بر اساس تلفات سالن در دوره قبل و همچنین رعایت مسائل امنیت زیستی (Biosecurity) از مهمترین این الزامات میباشد.
دکتر یوسفی در خاتمه از مرغداران شهرستان خواست هر گونه مخاطرات بهداشتی را جهت کنترل و پیشگیری به شبکه دامپزشکی اطلاع رسانی نموده و در اجرای ضوابط بهداشتی و قرنطینهای با دامپزشکی نهایت همکاری را داشته باشند.
نظر دهید