نظارت دامپزشکی آوج بر کشتارگاه طیور

کشتارگاه ها به عنوان بخشی از زنجیره تولید فرآورده های خام دامی تحت نظارت دائم کارشناسان دامپزشکی می باشند.
رئیس اداره دامپزشکی آوج گفت : از آنجا که هدف اصلی دامپزشکی تامین سلامت افراد جامعه بوسیله ی فراهم آوردن غذای سالم از طریق کنترل و نظارت بر فراورده های خام دامی از ابتدای تولید تا زمان مصرف می باشد، کشتارگاه ها نیز به عنوان بخشی از زنجیره تولید فراورده های خام دامی تحت نظارت دائم کارشناسان دامپزشکی می باشند که شهرستان آوج با دارا بودن یک واحد کشتارگاه طیور ، نقش قابل ملاحظه ای در تامین گوشت مرغ استان و همچنین استان های همجوار دارد.
دکتر امین یوسفی گفت :نظارت بر روند کشتار شامل دو بخش بهداشتی و شرعی می باشد و مسئولین فنی بهداشتی بخش خصوصی و دولتی و همچنین ناظرین ذبح شرعی به عنوان نمایندگان دامپزشکی به صورت دائم بر کلیه مراحل ذبح و سلامت لاشه ها و کیفیت استحصال گوشت مرغ نظارت می نمایند که این نظارت ها در زمینه های کنترل بهداشتی خودروهای حمل طیور زنده، بازرسی بهداشتی قبل و پس از کشتار، کنترل بهداشتی خطوط تولید و محیط کشتارگاه همچنین نظارت بهداشتی بر سالن های قطعه بندی و بسته بندی، سردخانه ها و خودروهای سردخانه دار می باشد.
دکتر یوسفی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه تولید، حمل وعرضه فرآورده های خام دامی، با اعلام مراتب به شماره 4 رقمی 1512 و یا سامانه پیامکی 50001512 ، دامپزشکی را در راه ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه یاری کنند
نظر دهید