نظارت دقیق دامپزشکی بوئین زهرا بر فرآیند استحصال گوشت قرمز از کشتار تا بارگیری در کشتارگاه

گوشت استحصالی در تنها کشتارگاه صنعتی دام شهرستان بوئین زهرا از آغاز فرآیند کشتار تا مرحله بارگیری تحت نظارت کارشناسان مستقر در کشتارگاه بوده و در زمان خروج در سامانه برخط قرنطینه سازمان دامپزشکی ثبت و تا رسیدن به مقصد به دقت کنترل می شود.
دکتر مهرزاده رئیس اداره دامپزشکی بوئین زهرا با اعلام این مطلب گفت: دقت در بررسی محمولههای خروجی از کشتارگاه از جمله مواردی است که نقش مستقیمی در سلامت و بهداشت جامعه دارد. وی افزود هیچ محموله گوشت قرمزی بدون نظارت بازرسان دامپزشکی شهرستان از کشتارگاه خارج نمیگردد که در این راستا، کارشناسان دامپزشکی با حضور مستمر و منظم از ساعت 5 بامداد در محل کشتارگاه، بر تمامی مراحل بارگیری محمولههای گوشت نظارت میکنند.
وی در پایان گفت: هر کانتینر قبل از بارگیری بازدید شده و از نظر نظافت، برودت، سلامت لاستیکهای اطراف دربها، کارکرد و سالم بودن ترموکینگ، داشتن تونل هدایت هوا و سلامت کف و بدنه از نظر عایق کنترل میشود و در صورت تائید اجازه بارگیری داده میشود.
نظر دهید