• 1394/12/10 - 12:00
  • تعداد بازدید : 32
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت مستمر دامپزشکی قزوین بر فعالیت کشتارگاه های طیور

نظارت بر کشتارگاه بعنوان یکی از مهمترین گلوگاه های نظارت بر تولید فرآورده های خام دامی ، همواره مورد تاکید دامپزشکی بوده است.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: دقت در انجام صحیح فرایند های کشتار و بسته بندی طیور و نحوه توزیع صحیح محصولات تولیدی و رعایت زنجیره سرد، نقش مستقیم در میزان ماندگاری و کیفیت گوشت مرغ و آلایش آن دارد.

همچنین حمل و نقل صحیح طیور زنده برای اعزام به کشتارگاه می تواند باعث جلوگیری از انتشار بیماری های طیور گردد. دکتر عیسی غیاث یزدی تشریح کرد: برخی از بیماری ها نیز تنها در صورت کشتار و معاینه پس از کشتار مشاهده می گردد که اهمیت نظارت در کشتارگاه را دوچندان می کند. بر همین اساس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین ( علاوه بر بازدید های مستمر و برنامه ریزی شده و یا سرزده کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی ومواد غذایی ) در قالب طرح نظارتی اقدام به حضور مستمر و کامل در کشتارگاه های طیور شهرستان نموده است ،که در این میان نسبت به تذکر و یا برخورد در چارچوب مقررات با متخلفین حمل دام زنده و یا ماشین های سردخانه دار اقدام می گردد.

دکتر یزدی در پایان از عموم مردم خواست تا در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در زمینه فرآورده های خام دامی، با اعلام مراتب به سامانه 1512  ،دامپزشکی را در نظارت بر بهداشت عمومی جامعه یاری نمایند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230826
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه