نقش دامپزشکی قزوین در رونق گردشگری استان
نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر رستورانهای بین راهی وقنادیها در زمانی که استان با افزایش مسافران ورودی مواجه است تشدید خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین، دکتر سید بهمن نقیبی مدیر کل دامپزشکی استان درجلسه ستاد تسهیلات سفر استان با تشریح وظایف دامپزشکی در ارتباط با جذب گردشگران و رونق گردشگری عنوان داشت: اداره کل دامپزشکی نسبت به تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی برچگونگی عرضه واستفاده از فرآورده های خام دامی در زمانی که استان با ازدحام مسافران به استان مواجه است اقدام می کند.
دکتر نقیبی در این ارتباط به نظارت بر عرضه فرآورده های خام دامی در رستورانها و غذا پزی های استان اشاره و اعلام کرد: طی سالهای 93 و94 به ترتیب 691 و649 مورد ودرسه ماهه اول سال جاری 195 مورد بازدید از رستورانها به عمل آمد و در همین مدت 2هزار و118 کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف ضبط شده است .
وی همچنین با اشاره به شیرینی به عنوان یکی از سوغات مورد علاقه مسافران در قزوین ، از نظارت بر شیرینی پزی های استان از حیث استفاده از تخم مرغ مصرفی اشاره و اعلام نمود :این بازدیدها از 2 سال گذشته در قنادیهای استان آغاز شده که طی روزهای اخیر یک واحد قنادی به علت عدم رعایت ضوابط بهداشتی در مصرف تخم مرغ ، پلمپ شد.
دکتر نقیبی در پایان به معضل عرضه پرنده های زنده در بازار قزوین که یکی از اماکن توریستی استان می باشد اشاره کرد و با توجه به مخاطرات بهداشتی شرایط موجود برای گردشگران ، از مسئولین خواست در ارتباط با ساماندهی وضعیت موجود اداره کل دامپزشکی را یاری کنند.
نظر دهید